Fira de Nadal i en van 25

Vint-i-cinquena Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

Aquest any arribem a la vint-i-cinquena edició de la Fira de Nadal una edició molt particular i que per tots serà especial.

Intentarem que hi hagi una mica de tot, com sempre, però volem farcir-la de petits detalls que ens la facin viure d’una manera diferent.

A hores d’ara l’espai està del tot assignat, cosa que ens omple d’orgull, doncs demostra la consolidació de la Fira com una de les més prestigioses de la comarca.

De la mateixa manera estem ajustant tots aquells aspectes necessaris perquè l’organització sigui un èxit i tots els visitants i expositors puguin gaudir-ne sense cap entrebanc.

Quatre dades de l'edició anterior

A partir de la gent que va participar al concurs “Qui l’encerta se l’emporta”, on es pregunta a cada participant la seva població de procedència, i amb la suposició que la mostra és rellevant (661 participants). 

El resultat ens donà que un 51,4% dels visitants de la Fira venien de fora de Cardedeu. La segona població de procedència és Barcelona, amb un 8% i Granollers amb un 5,1%.

Vàrem tenir visitants de 74 poblacions diferents i d’arreu del País
També vàrem fet un recompte de la gent que va visitar la Capella de Sant Corneli, amb l’exposició del Pessebre realitzada per Lluis Torres i la Mostra de Temes Nadalencs feta per Víctor Busquet. 

Al ser un recinte tancat i petit, les dades podem dir que són exactes. El recompte, però, només es va fer el Diumenge dia 16, i ens va donar una xifra de més de 1.600 visitants.

Així doncs, d'una manera bastant exacta podem afirmar que l'any passat varen visitar la fira un mínim de 27.766 persones.



Comentaris